OM OSS

Allt inom fasta inredningar i hemmet

Vi åtar oss olika typer av snickeriuppdrag, det kan vara att såga upp några lister, tillverka en bordsskiva, nya köksluckor till era gamla stommar eller ett helt platsbyggt kök.

microkok

Om du önskar dig ett trivsamt kök, snyggt och funktionellt badrum eller praktiska garderobslösningar ska du inte tveka att ta kontakt med oss!

Ni kan komma till oss med en idé, en enkel skiss, eller en färdig ritning, Vi hjälper er att designa er inredning.

Företag och privatpersoner

Reno-Kök har varit verksamma i branschen under många år och våra kunder är privatpersoner och företag.

Vi arbetar med alla vanligen förekommande träslag, massivt som fanerat. Oavsett om det gäller nya byggen, renoveringar eller mindre projekt som byte av luckor i befintliga kök så står vi gärna till tjänst.

Vår kompletta maskinpark innefattar datorstyrda maskiner och modern utrustning vilket tillsammans med vår känsla för det traditionella hantverket garanterar en hög kvalitet på våra lösningar.

Historia

I början av 2000 startade Leif-Erik Senkas specialsnickeriet Reno‐produkt med visionen om ett professionellt och kundorienterat snickeri.

Under åren har Reno växt ur två lokaler och kontinuerligt utökat maskinparken med nya moderna maskiner för specialtillverkning. Vi är idag tre medarbetare och har en stark position som kökstillverkare i SydÖsterbotten.

Rekommendation

  • Vår moderna och datoriserade maskinpark , ger tillsammans med vår känsla för traditionellt hantverk en hög kvalitet på våra lösningar.

    testimonial 2
  • Vår moderna och datoriserade maskinpark , ger tillsammans med vår känsla för traditionellt hantverk en hög kvalitet på våra lösningar.

    testimonial 1