Vad vi gör

Oavsett om det gäller nya byggen, renoveringar eller mindre projekt som byte av luckor i befintliga kök så står vi gärna till tjänst. Vi är ett tillräckligt litet företag för att verkligen bry oss om våra kunder och tillräckligt stora för att ha ny modern utrustning som garanterar en hög kvalitet på våra lösningar.

KÖK

Köket är husets mittpunkt och den plats där familjen samlas, äter och umgås. Därför är det av största vikt att köket blir en trivsam plats. Ett trivsamt kök är där matglädje, rätt design och praktiska lösningar möts.

Vi erbjuder en mängd olika detaljer som bänkskivor, beslag, bromsade lådor, olika typer av baldakiner med exempelvis belysning och mycket annat.

BADRUM

Badrummets betydelse är mycket olika från ägare till ägare. För en del är det en plats för tvätt och hygien och för andra en plats för njutning och avkoppling. Oavsett om du ska ha ett praktiskt badrum eller ett mysigt hemmaspa lyssnar vi på dina ideer och önskemål.

FÖRVARING

Bygger ni hus eller har ni gamla garderober där allt är i en enda röra? Då kan vi meddela att det finns inget bättre än en garderob där du ser och når allt du söker. Dagens praktiska garderobslösningar är precis som diskmaskinen. Inget man behöver, men en självklarhet när man väl skaffat en.

PARTNERS